1.09.16 г.

01.09.2016 - Plastic Bo. - Концерт в клуб "Маймунарника", София

На сцената
За втори път свирихме в този клуб. Този път участието ни бе по покана на група No Project Band, по случай излизането на дебютния им албум. Както винаги условията бяха повече от добри - невероятен звук, дело на Боби (брат на Владо), добра атмосфера и хора, които бяха дошли да се забавляват. Имаше всички предпоставки за добро шоу.

Оказа се че момчетата (и момичето) от  No Project Band съвсем не са нови в "занаята". Разказахме си истории от началото на миналото десетилетие, когато заедно сме свирили в Шумен и в Севлиево. Явно съдбата едва сега ги е събрала като формат, който да издаде албум и да направи добро представяне на всички техни продукти. Авторската им музика е много приятна, текстовете за закачливо-сатирични, разглеждащи различни социални и екологични проблеми, кавърите които изсвириха бяха изпълнени перфектно. Много наши момчета.

В този концерт бяхме трио. Изсвирихме около 20 песни, като за последните 2 поканихме и хорат от  No Project Band. Стана хубаво шоу, хората, които бяха около 300-350 човека бяха доволни и мисля си, че се получи една добра вечер в наситения с чудесни събития календар на клуб "Маймунарника". Успех на  No Project Band!