3.09.16 г.

03.09.2016 - Plastic Bo. - Фестивал "Shake that хълм", Пловдив

На сцената на фестивала
За втори път свирихме на това място. Първия път беше през 2014 г. а форматът беше под името "Айляк фест". В този си вид събитието беше значително по-мащабно заради липсата на билети, ограждения и прочее рестриктивни мерки, и всеки можеше спокойно да присъства.

Сутринта ме грабнаха да водя група на Беланташ и май щяхме да пропуснем чека. Неприятната изненада от сервирания в последния момент ангажимент не успя да развали настроението ми и се заредих с търпение. За щастие около 17:00 бях на място и направихме и звука, отидохме до Коматево на репетиция и около 20:00 ч бяхме на поляната под Хълма, където вече се бе събрално внушително количество хора.

В съботната вечер бяхме две групи - ние и гърците от Koza Mostra. Времето бе чудесно, а хората бяха над 1000. Озвучаването отново бе в ръцете на бате Любо от Коматево - гаранция за образцов ред на сцената и перфектен звук. От работата ни с него вече повече от 16 години, винаги сме били не само доволни, но и вдъхновени.

Започнахме малко след 21:00 ч, като сетът ни беше около час. Хората се забавляваха, кефът бе навсякъде, а усмивките не слизаха от лицата. Страхотна атмосфера. Гърците след нас, продължиха в тон с настроението, което цареше навсякъде и не спираха да карат хората да танцуват и да се чувастват ОК, от факта, че са част от прекрасното събитие наречено Shake that Хълм.

Пожелаваме от сърце на организаторите да продължават да правят това невероятно събитие, което кореспондира напълно с приемането на Пловдив като град на любовта и нощния живот.