3.09.17 г.

03.09.2017 - Plastic Bo. - Фестивал "Love Change Music" - Ловеч

Признавам си, че бях малко скептичен към този фестивал, може би си мислих, че това е лееека халтурка. Само че колко неочаквано приятната реалност ме отрезви, че направо ахнах.

Предиобяда в неделя с Ванчо подпалихме колата и газ към Ловеч. Точно в 14:50 бяхме в старите казарми на града - мястото, където щеше да се проведе фестивала. Между другото той вече се провеждаше, защото предния ден имаше фестивална програма с основна група Morcheeba.

С пристигането си ни посрещнаха, настаниха и се качихме на сцената са чек. След 15 мин бяхме готови и отидохме да пием биричка в очакване да стане 17:15 и да започне нашият сет.

Групата преди нас бе No Project Band и по нещастно стечение на обстоятелствата китаристката им скъса струна. Това наложи по-ранното им слизане от сцената. Имахме близо 10 мин бонус.

Излязохме на фона на все по-голямата тълпа, която се бе събрала пред сцената. Хората бяха много позитивни, с ясната нагласа, че са отишли на концерт и са там да се забавляват. Изпълнихме добре познатия ни лист от последно време - авторски песни и кавъри на български естрадни песни. Хората приеха добре всичко и мисля, че нещата тръгнаха добре. Хората все повече започваха да "влизат" във фестивала.

По време на нашето свирене
Времето бе чудесно и нищо не предвещаване бурята, която щеше да се разрази над главите ни само след няколко часа.

След нас на сцената излязоха Шкода, а ние с удоволствие ги слушахме хапвайки и пийвайки. След това отидохме в бекстейджа, където посрещнахме и дъжда. Той бе брутален и омете хората, изпълнителите и намокри всичко, което можеше да се намокри на сцената. При това положение фестивалът нямаше как да продължи и организаторите обявиха "край", точно преди участието на S.A.R.S. Нямаше крайно разочаровани хора, просто всичко, което можеше да се направи като организация бе направено, но срещу природата няма как да се върви.

Около 23:30 с Митко се качихме в колата и газ към Асеновград, където се прибрахме около 3 часа след полунощ. Страхотна организация!