9.01.19 г.

"Ком-Емине" - книга-пътепис

корица на книгата
Ком-Емине не е само преход или физическо натоварване. Това е един романтичен и обвит с магия флирт с най-великото и красиво творение - природата.

В рамките на 190 страници съм се опитал да представя моите изживявания по този така бленуван и мечтан от мнозина маршрут. Едно истинско българско "Ел Камино", което оставя без дъх, без думи, омайва и пленява завинаги!

Книгата съдържа информация за характеристика на отсечките, снимки, описание, денивелация, водоизточници и маркировка. Макар и написана като пътепис, базиран на собствени впечатления, в нея съм се постарал да бъда максимално полезен и на подготвящите се за маршрута с ценна информация, която пряко засяга преминаването му.

Дал съм мнение и информация за хижите през които се преминава, лични впечатления за характера на хижарите и отношението към туристите, като разбира се съм се стремял да спазвам баланс на изказа и да съм максимално обективен.

Книгата е описание на 17 дневно преминаване на "Ком-Емине". Това преминаване се случи в периода 3-20 юли 2017 г. така че информацията в нея е сравнително актуална.

Книгата-пътепис, е с цена от 12 лв. Мога да я изпратя по куриер или поща до всяка една точка на България.

При закупуване на 2 или повече книги, разходите по куриер са за моя сметка.

Надявам се, че книгата ще ви донесе приятни емоции, полезна информация и още една, допълнителна щипка увереност при психическата подготовка за преминаването на маршрута. Всеки, който има желание, независимост от възраст, тегло или физическа подготовка може да извърви "Ком-Емине" и да премине "По пътя на мечтата".

За поръчки - линк

За поръчки - ivailo.mirchev@gmail.com
Телефон -  0894 877 880
Facebook Ивайло Мирчев